Festlig Sankt Hans på Herstedhøje

 

Sankt Hans skal atter fejres med bål og sang i Vestskoven den 23. juni 2018. kl 20.30 Danmarks Naturfredningsforening er arrangør for 38. gang.

 

Alle er velkomne fra kl. 18, hvor der vil være børnebål og snobrød til børnene, arrangeret af Herstedøster kirke Natur og Ungdom og Danmarks Naturfredning.

 

Masser af mennesker til fælles Sankt Hans fest. Det er, hvad Danmarks Naturfredningsforenings afdelinger i Albertslund, Ballerup, Glostrup og Høje Taastrup lægger op til med Sankt Hans bål den 23. juni på Herstedhøje ved Herstedøster. Herstedhøje Alle 1. - i hjertet af Vestskoven. Gå ikke glip af denne stemningsfulde aften med udsigt over Københavns Vestegn og den mørke Vestskov i kontrast til byens lys og Københavns tårne..

 

I år er det 38. gang, at afdelingerne indbyder alle til at markere sommerens højdepunkt. Også selv om man ikke bor på Vestegnen, er man hjertelig velkommen. ”Kun hundene må desværre blive hjemme den aften af hensyn til områdets fåreflokke. Foruden naturligvis hekse og trolde og miljøsvin, men dem skal vi nok klare at holde fra livet med et kæmpestort bål, afbrænding af miljøsvinet og fællessang. Herunder selvfølgelig midsommervisen, som alle kender og kan synge med på.”

 

Arrangementet, som foregår i samarbejde med Natur og Ungdom, Naturstyrelsen Østsjælland og Vestskoven byder på et hyggeligt og varieret program:

Kl. ca. 20.30  Arrangementet begynder med første fællessang.

Kl. ca. 21  Bålet tændes med afbrænding af miljøsvinet.                                                   

Båltale ved Poul Evald Hansen. Biolog og mange årig aktivt medlem af DN og formand for DN Albertslund          

Årets kor er igen i år Herstedøster Kirkes Ungdomskor akkompagneret af  Anne- Kari Ferenczi. Der vil være plancheudstilling omkring DN, Vestskoven og naturfoldere.